Trädgårdsservice i Stockholm

Överlåt all gräsklippning, lövkrattning, ogräsrensning i rabatterna och vattning till vår personal från trädgårdsservicen så kan du ägna dig åt annat som du prioriterar.

B&B:s trädgårdsservice tar hand om grönområdena kring din fastighet eller om din trädgård

Våra medarbetare har den gröna tummen som du kanske saknar!

Varje årstid medför sina speciella sysslor att utöva runt omkring din villa eller fastighet.  B&B trädgårdsservice i Stockholm tar gärna hand om dina rabatter, gräsmattor och andra grönområden. Kanske behöver du hjälp med lövkrattning på hösten eller snöskottning på vintern? Trädgårdsservice avlastar dig även med andra utomhussysslor enligt dina önskemål! Kunden tillhandahåller trädgårdsredskap såsom gräsklippare, kratta, spade, sekatör etc som behövs till arbetet som har givits i uppdrag. Vi utför arbetet med all den sakkunskap som krävs för ett lyckat resultat och ordnar, om du så önskar, även med bortforsling av trädgårdsavfallet.

B&B trädgårdsservice åtar sig att utföra endast enklare trädgårdssysslor. Om du behöver mer avancerad hjälp i trädgården, som att beskära rosor eller träd, klippa häckar och buskar eller ympa, förmedlar vi gärna kontakt med yrkesskickliga trädgårdsskötare som är specialister på området.

Tjänsten B&B trädgårdsservice i Stockholm är värd sitt pris! I och med rut- och rotavdraget betalar du nämligen endast hälften av arbetskostnaden pga skattereduktion för hushållsnära tjänster. Skatteverket upplyser närmare om rot- och rutavdrag på 50 % på www.skatteverket.se/skatter Kom ihåg att skattereduktionen bara utgår när det gäller enklare trädgårdsarbeten, däremot ej vid tex trädbeskärning, plantering eller annat arbete som kräver specialist.

Kontakt

Om du har frågor om vår trädgårdsservice i Stockholm, vill boka gratis och oförbindlig rådgivning, få en offert eller abonnera våra tjänster, vg mejla eller ring oss!
Du kan boka vår trädgårdsservice för bara några timmar eller regelbundet- som du önskar!
Ring oss på: 08-74 00 444 eller mejla på info@bbstadservice.com
Du kan även göra en förfrågan under

Offertförfrågan

 

 

Dela den här berättelsen, välj din plattform!