B&B HEMSTÄDNING LOCKAR MED LÅGA PRISER OCH LYXEN ATT FÅ STÄDAT I HUS OCH HEM

Rör det sig om storstädning, fönsterputs, golvvård eller är det kanske trappstädning du vill ha gjort? Vilken uppgift du än anlitar oss för, kan du räkna med att vi utför den noggrant med med varsam hand. Vi strävar efter att få helbelåtna kunder. Vi på B&B Städservice tackar för dina uppdrag i hus och hem- gärna hemstädning, storstädning, fönsterputs, golvvård eller kanske trappstädning!

Hemstädning Stockholm är den mest efterfrågade tjänsten. Välstädat Städservice arbetar brett i Stockholm och vår arbetsplats är i dagsläget 220 privathem och ett 35-tal kontor & butik städningar.  Innan du väljer att använda oss kommer vi hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom din boytan och behov – önskemål du har och först där efter utformar vi vi tjänsten. Efter det första mötet får du träffa en av våra serviceanställda och det kommer alltid att vara just den här personen som kommer till dig.

Fördelar med att välja ER hemstädning:

– Vi försöker alltid skicka samma person till er vid varje tillfälle
HemstädningnStockholm utförs alltid samma veckodag
– Utnyttja skattereduktionen
– En fast månadskostnad

Kostnaden bestäms utifrån storleken på ditt hem och vilka önskemål ni har.

Vanligtvis brukar vi börja med en provstädning. Det ger dig som kund möjligheten att se om städningen ger det resultat som du förväntar dig, och samtidigt känna efter om du trivs med städerskan och med oss andra på B&B Städservice.

Vi använder vid hemstädning Stockholm normalt ditt städmaterial, men önskar du kan du alltid beställa rengöringsmedel av oss.

Vi är specialister på bl a Fönsterputs och erbjuder våra tjänster till specialpris för förstagångskunder.
Du som behöver fönsterputsning i Stockholm, anlita gärna B&B fönsterputs till låga fönsterputsning Stockholmspriser! Garanterat bättre utsikt!

Boka en första-gång-städning med rabatt för att ta reda på hur det känns att få rent hemma utan slit!

  • Vi har F- skattesedel
  • Vi är momsregistrerade
  • Vi genomför kvalitetskontroller
  • Arbetskläder med B&B logotyp
  • ID- bricka
  • Nöjd kund- garanti

Ta reda på hemstädning priser! Du blir kanske förvånad att den dyrbara lyxen inte är dyrare an vad den är! B&B ger upplysning om hemstädning Stockholm priser.

B&B Städservice bastjänst hemstädning omfattar städning, strykning och tvätt.

Ni kan välja mellan att ha husstädning en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden.Vi tar även emot engångsuppdrag.

Hemstädning Priser