Trädgårdsservice Stockholm

Har du en gång förenklat ditt liv ute i det gröna med vår hjälp, ja då är vi övertygade om att du fortsätter att anlita oss! Antingen vill du ha vår hjälp regelbundet, t ex varje månad, eller kanske fyra gånger om året för grovsysslorna som ska göras sommar, höst och vinter – allt det du vill ha gjort utan att slösa med din egen värdefulla tid.
Dessa frågor tar vi upp tillsammans när vi besöker dig för första gången. Då etableras kontakten mellan dig och oss, vi pratar om dina speciella önskemål i samband med vår trädgårdsservice Stockholm hemma hos dig så att vi vet exakt vad du väntar dig. Då kan vi göra ett helt lyckat arbete framöver och vara på den säkra sidan att du, vår nya kund är en av våra många nöjda kunder. Må det gälla våra professionellt utförda städtjänster eller vår trädgårdsservice, som alltid genomförs med stort engagemang och sakkunskap – vår affärsfilosofi innebär att vi är nöjda enbart när alla våra kunder är nöjda!
Kom ihåg att om du anlitar B&B:s trädgårdsservice, erfordras att du håller alla redskapen för trädgårdsskötsel i beredskap så att vi kan sätta igång med sysslorna med en gång när vi kommer fram till dig. Vill du bli av med trädgårdsrens och-avfall, sköter vi om detta så du slipper allt extrajobb.