Hotellstädning i Stockholm

Hotellstädning

B & B Städservice har många års erfarenhet av att erbjuda högsta kvalitet och mest innovativa städservice till Hotell branschen

Från Bygg och Initial renar fram till daglig service. Hög standard är vår prioritet, tillsammans med kontinuerlig forskning om den senaste metodiken, utrustning och teknik som finns som kommer att gynna våra kunder.
Vi uppnår detta genom att rekrytera och utbilda personal på alla nivåer, genom att utnyttja en stark ledningsgrupp, regelbunden leverans av tjänster möten med kunden, kvalitetskontroll och interna revisionssystem.
Vi förstår att gästerna förväntar standarder för renhet vara felfri, och därför är det viktigt att göra rätt intryck med gästen samt Client.
B & B Städservice erkänner att ”value for money” är en nyckelfaktor för att ta på sig en ”städning”, och därför tror vi våra priser är mycket konkurrenskraftiga. För er som kanske fortfarande har obesvarade frågor om de tjänster vi tillhandahåller, uppmanar vi dig att kontakta våra befintliga kunder där fullständiga referenser skulle vara tillgänglig.

Dela den här berättelsen, välj din plattform!

Till toppen