TRAPPSTÄDNING i STOCKHOLM

B&B Städservice Stockholm rengör trappuppgångar för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Resultatet av vår proffsiga trappstädning är iögonfallande rent och fint!
Någon som har erfarenhet av den här typen av jobb och vet hur man ska gå till väga för att få uppgiften klar så snabbt som möjligt samtidigt som man får ett perfekt resultat.
En välstädad trappa skapar trivsel hos de som bor där och det märks av ganska snabbt när städningen uteblir eller brister.

I ett rent trapphus minskar klotter och skadegörelse och därmed behovet av annat underhåll.

Normalt krävs en storstädning per år då alla ovan nämnda tjänster utförs.
Denna storstädning äger oftast runt under våren.

Om du är angelägen att få  kvalitet utöver det vanliga för din fastighet, erbjuder dig B&B trappstädnings service en toppen bra trappstädning Stockholm till ett riktigt bra / lågt pris. Efter att vårt vana team har lämnat ditt trapphus efter sin effektiva arbete, känns en angenämt ren doft och ögat glädjs av glansen på golv och trappsteg.

TVEKA INTE ATT ANLITA B&B FÖR ATT FÅ FINT OCH RENSTÄDAT TRAPPSTÄDNING I STOCKHOLM

VI HAR EN MÅNGÅRIG ERFARENHET AV BLAND ANNAT
butiksstädning, kontorsstädning och skolstädning. Alla uppdrag utförs med  liv och lust,  grundligt och resultatinriktat. När våra medarbetare har gjort sitt, kan du konstatera att butiksstädningen, kontorsstädningen eller skolstädningen är väl genomförd. Golv och ytor blänker och alla trivs i sina arbetslokaler. Du är belåten och vi är nöjda och stolta över vårt lyckade arbete.

Trappstädningen utförs enligt detaljerade arbetsbeskrivningar och enligt de veckoscheman som avtalats. Uppföljning sker kontinuerligt.

Anlitar du oss som städhjälp, kan du räkna med tillförlitlighet, noggrannhet och vänligt bemötande. Priserna är inte helt oviktiga och du kommer att bli belåten även med dem.

Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi ett förslag på trappstädning utifrån era behov och ert trapphus.