Hemstädning Stockholm

Regelbunden hemstädning Stockholm ger ditt hus eller din lägenhet en hög standard angående renlighet, trivsel och hygien. Hur ofta vill du att vi utför tjänsten? Det beror på antalet personer i hushållet och ytstorleken av ditt hem. Vi kan rådgöra om detta vid vårt första besök hemma hos dig. Det är du som bestämmer sedan
om vi ska hemstäda varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Du bestämmer dag och timme och andra detaljer som är viktiga för dig. Vi skickar samma medarbetare för din trygghet och för kontinuitet.

Vi på B&B hemstädning Stockholm är ett gäng entusiaster som inte kommer att göra dig besviken. Anlita oss och du har det fint hemma vecka efter vecka om du abonnerar våra tjänster och talar om för vår medarbetare som sköter ditt hem vad som är viktigt och angeläget för dig.  Det är en lyx som kostar litet i förhållande till nyttan du har och är dessutom en avdragsgill ruttjänst. Titta på skatteverkets regler på vår hemsida! Och skulle vi mot förmodan ha glömt en detalj i rengöringen, finns ju vår kvalitetsgaranti. Om du har ett skäl att inte vara helt nöjd med vårt arbete, reklamerar du genast och vi är snabbt åter på plats för att åtgärda och ställa till rätta det som du saknade.